Cercar

Inici -> Serveis -> Serveis funeraris

Funeraris

Tramitaciķ
Des del moment de la defunciķ, nosaltres li gestionam tota la documentaciķ necessāria per al servei que Vostč necessiti (Enterrament, Incineraciķ, Trasllat, etc.), en un edifici de moderna estructura i amb personal altament qualificat.

Vetlles
Tant en el Tanatori I (Sķn Valentí), en el Tanatori II (Bon Sosec), així com en el Crematorium, trobarā servei de sales de vetlla a la seva disposiciķ. Totes les sales conten amb l'equipament i el confort necessari per a la recepciķ de familiars i amics en les millors condicions d'intimitat i respecte.

Sala de Ceremōnies
En el seu afany per oferir un servei plural i adaptar-se a les tendčncies de la ciutadania, l'E.F.M.S.A. disposa d'una gran sala adaptada a qualsevol necessitat o creenįa, tant religiosa com civil.

Incineracions
Conscients del que suposa un moment tan difícil, els proposem solucions fācils i cōmodes. Amb un personal professional i atent.
En aquest servei s'inclou una caixa especial per incinerar, de fusta massissa, sense laques contaminants.
També hi ha gran varietat d'urnes, des de metālˇliques, marbre, fusta, biodegradables, etc.
Disposam de llocs per a dipositar les cendres, des de columbaris o un jardí de cendres (GRATUĪT) en una zona enjardinada.

Trasllats
Disposam d'un departament especialitzat en trasllats Nacionals i Internacionals, amb un tracte de serietat i qualitat.
Els gestionam tots els trāmits pertinents, per a realitzar un trasllat tant a la Península o a l'estranger, sense que Vostč hagi de preocupar-se de res. Realitzem tots els trāmits burocrātics a Mallorca (Llicčncies, Permisos, Taxes...) fins als contactes amb les funerāries destinatāries del lloc triat. També gestionam tots els trāmits amb els Consulats, en el cas de trasllat a l'estranger, reservar vols fins a l'aeroport, etc.

Esqueles i Recordatoris
Ens comunicam amb qualsevol diari Balear o Nacional, per posar esqueles mortuōries en els seus diaris.
Posem a la seva disposiciķ diversos models de recordatoris amb o sense fotografía.

Data darrera modificaciķ:3 de juliol de 2012