Cercar

Inici -> EFMSA -> Qui som

Qui som

El nostre principal objectiu com empresa de serveis Ús posar a la disposiciˇ dels usuaris un servei integral en matŔria funerÓria, des de la contractaciˇ i manteniment de les unitats d'enterramet fins a l'enviament d'esqueles i flors, passant per tots els trÓmits i requisits legals i funcionals necessaris quan es produeix una defunciˇ.

L'EFMSA agrupa un equip humÓ altament qualificat i les millors i mÚs modernes infraestructures per oferir als seus usuaris el millor servei.
Passat

L'Empresa FunerÓria es constitueix al juny de 1986 com Societat An˛nima.

En 1992 s'incorporen els Serveis Municipals de Cementiris a les tasques de gestiˇ de l'Empresa FunerÓria Municipal amb capital 100% participat per l'Ajuntament de Palma de Mallorca.

La primera ubicaciˇ de l'Empresa, en l'any 1947 va Ússer en el carrer Rafael RodrÝguez MÚndez, per a passar en 1976 al Carrer Vall d'Argent i en 1991 a Son Pacs, per˛ Ús en 2003 quan s'inauguren les noves instalĚlacions de Son ValentÝ i tots els serveis administratius funeraris i de cementiri de l'EFMSA es traslladen al nou edifici de serveis.

Present

Les noves instalĚlacions de Son ValentÝ disposen d'un modern Tanatori amb Capella incorporada, serveis d'atenciˇ al p˙blic, venda de flors, serveis de cementiris i administratius, garatge i magatzem.

MÚs de 90 persones a la seva sencera disposiciˇ per atendre'ls les 24 hores del dia, 365 dies a l'any.

Data darrera modificaciˇ:4 de juny de 2012