Cercar

Inici

Condols

Crear un missatge nou

L'Empresa FunerÓria Municipal, SA de Palma de Mallorca, mitjanšant aquest servei li ofereix la possibilitat de transmetre el seu testimoni de condol amb una elegant nota, a qualsevol difunt que tingui la sala de vetlla a les nostres instalĚlacions.

Enviament de missatge de condol:


Per la vostra seguretat, per favor introdu´u els carÓcters de la imatge (Discrimina maj˙scules i min˙scules)*:
Per la vostra seguretat, per favor introdu´u els carÓcters de la imatge (Discrimina maj˙scules i min˙scules)


Els camps marcats amb el sÝmbol * sˇn obligatoris.


D'acord amb el que disposa en l'Art. 5 i 6 de la Llei OrgÓnica 15/1999 de Protecciˇ de Dades i l'Art. 12 del RD 1720/2007 li informem i accepta que les dades facilitades en el present formulari siguin recollides i tractades en un fitxer titularitat de l'Empresa FunerÓria Municipal, S. A., amb domicili CamÝ de Jes˙s, 2, C.P. 07011 Palma de Mallorca. La recollida i tractament de les dades personals tÚ com a finalitat la de transmetre el seu condol als familiars del difunt.

L'afectat podrÓ exercir els drets reconeguts en la Llei i, en particular, els d'accÚs, rectificaciˇ, cancel·laciˇ i oposiciˇ, a travÚs d'un escrit que podrÓ dirigir a la seu social de l'empresa en l'adreša abans indicada, o bÚ, a travÚs d'un correu electr˛nic a ejercicioderechoslopd@efm.es, identificant-se convenientment.